Experiment. Šalina a bash

Cestování je vždy vděčné téma.

Asi jsem v poslední době dost přetažená, protože mám pocit, že se skoro nic neděje. No, příští týden už budu mít klid, ještě doklepat těch pár dní.

Cestou do práce mě zaujal jeden člověk, který měl po pravým okem asi pět centimetrů dlouho jizvu. Nebyl to žádný divnočlověk, vypadal a choval se naprosto normálně. Ve mně to však vyvolalo myšlenku, že někdy se budu muset pořádně zamyslet a psát si poznámky během cestování (lepší budou asi delší cesty). Rozvíjet fantazii jenom tím, že pozoruju lidi okolo a domýšlím si jejich příběh. S realitou ho bohužel nikdy neporovnám, ale i tak by právě tento postup mohl dát vzniknout zajímavým povídkám.

Jinak jsem si v podstatě celý den hrála v terminálu. V práci jsem včera dostala nový počítač, který řádně běhá, a to Ubuntu se samo nenastaví. Ve výsledku se mi povedlo vyřešit všechny problémy. Ale pak jsem přišla domů… A chtěla jsem si nainstalovat inteligentní prohlížení slackovské historie, a tak jsem musela zase do bashe, tentokrát na Windowsech. To se mi ale bohužel nepovedlo (onen vestavěný bash nemá grafické rozhraní a já potřebovala prohlížeč) a bylo to odloženo na neurčito.

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..