Experiment. Úvod

Rozhodla jsem se vyzkoušet malý experiment. Pořád si pláču, že bych chtěla něco psát, ale nemám čas, chuť a hlavně nápady. Řekla bych, že nápady přijdou samy, jenom jim musím trochu pomoci, k čemuž by měl sloužit tento experiment.

Mým velkým cílem je pokusit se sepsat něco pěkného do soutěže Tovaryši kalamáře. Kromě nápadu, který bych možná i trochu měla nastíněný díky zkoušce z Vývoje spisovné češtiny, se potřebuji i trochu rozepsat. (Potřeba oživit blog je vedlejší, ale také důležitá.)

Můj plán tedy spočívá v tom, že každý den po dobu, řekněme, čtyř týdnů sepíšu pár vět o tom, na co zajímavého jsem ten den narazila, co jsem se dozvěděla nového, co jsem zaslechla.

Už delší dobu mám v hlavě pár myšlenek na úvahy, ale trochu mi přijde, že jsou to témata, do kterých bych se neměla pouštět… hlavně proto, abych zbytečně neděsila své okolí.

Doufám, že tohle není jenom snaha uniknout od zkouškového (kterého mám tentokrát fakt nad hlavu) a že mi to vyjde i s tím příspěvkem do soutěže. Zítra začínám. Držte mi palce! :)

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..